Error: Expected response code 200, got 400 The Picasa API is deprecated. See https://developers.google.com/picasa-web/ for more details and the migration guide.
Body:
The Picasa API is deprecated. See https://developers.google.com/picasa-web/ for more details and the migration guide.
Twentse Duikvereniging

Inloggen

 

 
Wachtwoord vergeten?

Laatste tweet

Opleidingen

Leren duiken is niet moeilijk, er zijn alleen een paar dingen dat je moet weten en oefenen. Een duikopleiding is dan ook de eerste stap op weg naar een ontspannende en tegelijkertijd avontuurlijke hobby! De TD heeft een team van zeer ervaren instructeurs die helemaal up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in duikopleidingen. Daarom ben je bij de Twentse Duikvereniging aan het juiste adres om met een moderne én internationaal erkende duikopleiding te starten.

Ons trainingsprogramma is niet alleen voor de beginnende duikers, maar ook als je in het buitenland een brevet hebt gehaald of al eerder een NOB brevet elders hebt gehaald, kun je bij ons terecht voor een vervolgopleiding of lid worden om lekker in clubverband te kunnen duiken.

Onze vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond, kortweg de NOB. Deze is op haar beurt weer lid van de internationale duikorganisatie CMAS. De NOB is de bond voor alle duikers en daarmee dé organisatie voor iedereen die het unieke van "het onderwater-zijn"wil beleven. Voor duikers heeft het lidmaatschap van de NOB een aantal grote voordelen. Zo ontvang je iedere maand het prachtige magazine ‘Onderwatersport’ en profiteer je van de collectieve verzekeringen die voor NOB-leden zijn afgesloten. Wil je meer weten over de NOB? Kijk dan eens op www.onderwatersport.org.

De brevetten van de NOB kent een indeling van sterren:

  • Eén sters duiker (Open Water diver)
  • Twee sters duiker (Advanced Open Water diver)
  • Drie sters duiker (Dive Master)