Error: Expected response code 200, got 400 The Picasa API is deprecated. See https://developers.google.com/picasa-web/ for more details and the migration guide.
Body:
The Picasa API is deprecated. See https://developers.google.com/picasa-web/ for more details and the migration guide.
Twentse Duikvereniging

Inloggen

 

 
Wachtwoord vergeten?

Laatste tweet

Locatie

De "wintertrainingen" vinden plaats in het zwembad Brilmansdennen te Losser. Deze trainingen lopen van september tot en met april. Wekelijks is er conditietraining, worden er cursussen/opleidingen gegeven en zijn er eventuele speciale trainingen en activiteiten. Bij dit zwembad beschikt de TD over een eigen compressor ruimte. Hier is het voor leden van de TD mogelijk om de flessen te vullen.

In het zomerseizoen (van mei tot en met augustus) wordt er gedoken in 't Grasbroek te Bornerbroek (vlakbij Almelo).

't Grasbroek

't Grasbroek is een zandafgraving tussen Delden en Bornerbroek, hartje Twente. De plas is zo'n 12 meter diep en is erg in trek onder duikers, jet- en waterskiŰrs. 't Grasbroek is de thuisbasis van twee duikverengingen: de HSD (Hengelose Sport Duikers) en de TD (Twentse Duikvereniging).

Beide verenigingen hebben in de loop der jaren het een-en-ander onderwater opgebouwd, waardoor er een behoorlijk onderwaterpark is ontstaan, met als kopstuk het onderwaterhuis "Twents Onderwaterhuis". Naast "Het Twents Onderwaterhuis" is er een kunstmatig rif aangelegd dat onderdak biedt aan tal van zoetwaterkreeften en vissen. Tevens zijn er meerdere wrakjes afgezonken.


Grasbroek, Bornerbroek weergeven op een grotere kaart