Error: Expected response code 200, got 400 The Picasa API is deprecated. See https://developers.google.com/picasa-web/ for more details and the migration guide.
Body:
The Picasa API is deprecated. See https://developers.google.com/picasa-web/ for more details and the migration guide.
Twentse Duikvereniging

Inloggen

 

 
Wachtwoord vergeten?

Laatste tweet

Lidmaatschap

Om op een veilige en rustige manier van al het moois te kunnen genieten moet de techniek van het duiken zelf een soort tweede natuur worden. Je moet je onder water net zo happy voelen als boven water en dat vereist oefening van technieken en onderhouden van de vaardigheden. Dit kun je het beste doen bij een vereniging.

Wij hebben de hele winter op donderdagavond een zwembad tot onze beschikking waar we je zowel de perslucht- als snorkelvaardigheden kunnen aanleren en onderhouden. In de lente en zomer gaan we hiermee verder in het Nederlandse buitenwater. Door frequent te duiken hoef je er, bijvoorbeeld tijdens een vakantie, niet meer eerst in te komen. Het duiken is dan je tweede natuur geworden, zodat je als je aandacht kunt richten op al dat moois in de onderwaterwereld

Kosten

Opleidingen

Als je binnen de vereniging een brevet wilt behalen, dan worden daar de volgende kosten voor in rekening gebracht

Opleiding Prijs Opmerking
Eén sters €175,= Dit is inclusief inschrijving Twentse Duikvereniging (en NOB), theorieboek, logboek en gebruik duikuitrusting tijdens de opleiding
Twee sters €150,= Inclusief boek / Inclusief "Redden"
Drie sters €150,= Inclusief boek

Maandelijkse kosten

De contributie bedraagt € 15,= per maand. Dit is inclusief lidmaatschap NOB. Als lid van de NOB ontvang je ook tien keer per jaar het blad "Onderwatersport". Daarnaast zijn er de volgende voordelen:

  • 1x conditietraining per week gedurende het winterseizoen;
  • Buitenwatertraining 't Grasbroek;
  • Korting op toegangspas 't Grasbroek;
  • Onbeperkt fles vullen;
  • Deelname evenementen.

Medische keuring

Naast de bovenstaande kosten is het ook verplicht, in verband met de geldigheid van het brevet, om ook een geldige medische keuring te hebben. De kosten van zo'n medische keuring bedragen tussen de € 25,= en € 35,=. Tot een leeftijd van 50 jaar is het nodig om één keer per drie jaar te laten keuren. Boven de 50 jaar moet er één keer per jaar een medische keuring plaatsvinden. Via de TD worden er twee á drie avonden per jaar georganiseerd waarop er gekeurd kan worden.

Proberen?

Wil je eerst proberen hoe het is om onder water te ademen? Dan kun je geheel vrijblijvend een introductieduik maken in het zwembad. Je gaat onder begeleiding van één van onze instructeurs met perslucht onder water. Ben je geïnteresseerd in een introductieduik? Neem contact met ons op!

Dive In

Een andere mogelijkheid om bij ons een introductieduik te maken, is tijdens de jaarlijkse Dive In in september. De Dive-In is een soort open dag voor onze duikvereniging waarbij meerdere mensen eens een kijkje onder water kunnen nemen en kennis kunnen maken met onze verenging. Wel dient er vooraf even aangemeld te worden.